Skip to main content

2% percentá

Napísané dňa .

Milý darca

V týchto dňoch ste zavalení žiadosťami o darovanie 2% z vašich daní. Už niekoľko rokov sa o ne uchádzame aj my, skauti 23. Zboru Nitrava. Od začiatku však rovnako. Nikoho netlačíme, nikoho nenútime, len prosíme, aby ich každý dal niekomu a nenechal ležať ladom. Ak sa predsa len rozhodnete pre nás, vedzte, že na pobyt v prírode peniaze nepotrebujeme - na celoročné fungovanie však áno.

Skauting

Skauting je ten najlepší životný štýl a najatraktívnejšia škola pre život. Skauti sa v družinách zúčastňujú kvalitného programu, ktorý napĺňa ich očakávania v tých najnepredstaviteľnejších zážitkoch vo všetkých oblastiach života,
vedy, techniky, športu a zábavy. Skauting je hra – je to hra na život, ktorý každého člena našej mládeže tajomne očakáva a kladie na neho všetky svoje nečakané nástrahy, na ktorých zvládnutie ich skauting dokonale pripravuje.

Základnou podmienkou života je pre ľudstvo životné prostredie, ktorého predpokladom je neporušená príroda. Preto okrem vedy a pokroku skauting kladie vo svojej výchove najväčší dôraz na ochranu prírody a vhodné spolužitie so zachovanou prírodou.

Prečo podporiť nás

Sme hrdý na to, že nemáme ani jedného plateného zamestnanca, neupísali sme sa nikomu tak nikomu nič nedlžíme, všetky peniaze čo nie su grantovo viazané investujeme do vzdelávania dobrovoľníkov, respektíve priamo na detské akcie.

V prípade ak by ste nás chceli podporiť aj inak jednoducho nás kontaktujte a určite nájdeme spôsob.

Naše údaje:

IČO/SID: 36103314 (sid sa nevypĺňa)
Právna forma: Občianske združenie
Obchodné meno (názov): Slovenský skauting, 23. zbor Nitrava
Sídlo – Ulica: Tichá
Súpisné / orientačné číslo: 631/9
PSČ: 949 01
Obec: Nitra

alebo tu

V prípade otázok Nás neváhajte kontaktovať.

Postup krokov:

Postup krokov na poukázanie 1% (2%) pre právnické osoby v roku 2024 za rok 2023 nájdete tu. Ide o starší ale postup je rovnaký, menilo sa však vyhlásenie.

Postup krokov pre fyzické osoby, ktoré si samé podávajú daňové priznanie v roku 2024 za rok 2023 nájdete tu.

Postup krokov na poukázanie 2% (3%) pre zamestnancov, ktorí požiadali svojho zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň z príjmov nájdete tu.

Vyhlásenie (tlačivo):

Editovateľné predvyplnené pdf si môžete stiahnuť tu.
V prípade ak chcete o nás povedať svojím kolegom, susedom, chlebodarcom... skúste sa inšpirovať tu.

napísal: Jastrab

Populárne články

Novinky

Zadajte svoju e-mailovú adresu nižšie a prihláste sa na odber nášho newslettera